SKS Herentals won de topper bij kampioen Vosselaar. Van Grieken scoorde eerst een own-goal maar zette dat later recht met de winnende treffer. Peeters had eerst al de 1-1 gemaakt. Toon Van Mechelen moest naar de kliniek met een zware ribblessure. Hij brak drie ribben.[i]Verslag Jef Peeters/ SKS/ ThalsFM:[/i]De onthoofde topper, wegens Vosselaar reeds kampioen, kende op het prestige niveau toch nog heel wat meeval. De thuisploeg wou bewijzen dat zij wel degelijk de echte kampioenen zijn, en SKS wou bewijzen dat zij evenzeer, mits enkele misstappen begin 2010 terzijde, deze titel waardig hadden geweest.Op een hobbelig veld gaat SKS in de beginfase fel in de aanval maar op counter komt Vosselaar gevaarlijk opzetten en ziet een doelpunt wegens buitenspel terecht afgekeurd. Na 10 minuten, moet Toon Van Mechelen na een duel, het veld verlaten en wordt naar het ziekenhuis afgevoerd, later op de avond vernamen wij dat drie ribben waren gebroken en hij ook nog een klaplong had opgelopen. Een seizoenseinde in mineur voor Toon die we een goed en snel herstel toewensen.SKS gaat verder in zijn offensief, en op voorzet van Mannaerts knikt Steffe Baeten op het kwartier nipt naast. Twee minuten later op vrijtrap van Van Den Eynden, gaat de lokale doelman onder de bal door maar Laeremans kan niet profiteren. Aan de overkant, na een slechte terugspeelbal gaat de lobbal over doelman Janssens, maar belandt naast het doel. In de 39' lanceert Michael Baeten op rechts Van Grieken in de diepte, zijn voorzet echter wordt voor een open doel door de ongelukkige Van Genechten ver over geschoten. In de 33' dezelfde actoren, maar dit keer is het Van Genechten die van rechts voorzet, maar Van Grieken ziet zijn kans via de doelman in hoekschop verdwijnen. In de 39' op één van de counters van Vosselaar wordt de bal op rechts in hoekschop verwerkt, en op deze hoekschop kopt Verhaegen ongelukkig in eigen doel,1-0. Met een onverdiende voorsprong voor de thuisploeg, gaan we rusten.In de tweede helft gaat de thuisploeg steviger in de aanval, maar SKS wil deze wedstrijd niet verliezen en gaat weer de druk opvoeren. De kampioenenploeg voert twee wissels door van verdienstelijke spelers, en sterkhouders in de verdediging, die vandaag hun laatste thuiswedstrijd spelen, en volgend seizoen de voetbalschoenen aan de haak hangen. Deze wissels hadden ons inziens, wel een merkbare invloed op het verder verloop van de wedstrijd.In de 69' rent Jef Peeters op links enkele verdedigers voorbij en schuift de bal kansloos voorbij de doelman, 1-1. SKS ruikt zijn kans om de klus te klaren en Jef Peeters is dicht bij de 1-2 op voorzet van Joel Vandenhoute. Maar in de 87' is echt zover als weer het duo Van Genechten-Van Grieken zich aanvoelen en het is Van Grieken die via de linker flank voor doel komt en mooi afwerkt, 1-2. Een minuutje later, op counter via Van Genechten komt Van Grieken weer voor doel maar dit keer mist hij op het nippertje.SKS komt zegevierend uit deze prestigewedstrijd en zal zondag, thuis tegen Oelegem, als eervolle tweede gerangschikte, het seizoen kunnen afsluiten, daarna volgt uiteraard nog wel de eindronde.[b]Volgend weekend organiseert SKS ook haar jaarlijks jeugdtornooi met op zaterdag 1 mei, wedstrijden voor miniemen vanaf 9u30 en preminiemen vanaf 13u. Op zondag 2 mei spelen de duiveltjes vanaf 10u. Om 15u de laatste wedstrijd K.SKS-KSK Oelegem, met daarna een muzikale show georganiseerd door onze sponsor ' The Harp' , iedereen van harte welkom. [/b]